Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Geld besparen op kleding | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen op kleding kan je veel geld schelen. Kleding is namelijk vrij duur. Tegenwoordig koopt men steeds vaker kleren via internet, en dat is eigenlijk een hele goede ontwikkeling want als je een beetje je weg weet online, dan kan je veel korting krijgen en bovendien goed prijzen vergelijken. Er zijn namelijk zogenaamde cashback sites (geld terug websites) waar je tot wel 15% extra korting kan krijgen bovenop geldende acties en promoties. En dat bij de beste winkels zoals Zalando, Wehkamp, BonPrix, Miss Etam, Nike, Adidas, Jack & Jones, Score, Forever 21, Only, Coolcat, Vero Moda, Shoeby, G-star, Levi’s en nog veel meer! Online winkelen heeft overigens nog wel meer voordelen ten opzichte van de stad, want het is heel snel en makkelijk.

Het werkt heel simpel: jij schrijft je in bij een van de cashbacksites (gratis) en vervolgens krijg je korting bij alle webwinkels waar die cashbacksite mee samenwerkt. Dat zijn wel 1500 tot 2500 webshops en daarbij alle grote merken. Bij Euroclix krijg je zelfs al een aanmeldbonus van €2,55 Het enige wat je hoeft te doen om je korting te krijgen is niet direct naar de webshop gaan, maar via een speciale link. Dan worden je aankopen geregistreerd wordt je extra korting automatisch gestort op je saldo van de cashback site. Je krijgt dus niet direct een lagere prijs, maar kan het saldo van de cashbacksite terug laten storten op je bankrekening. Dan kun je het dus nog als een leuk spaarpotje gebruiken ook.

Bij de betere cashbacksites is het nog veel makkelijker, want die hebben een speciale toolbar die je kan installeren. Dan worden alle aankopen die je doet bij hun partners automatisch geregistreerd zonder dat je dat via een speciale link hoeft te doen. En overigens: cashbacksite werken veel samen met kledingwinkels, maar ook met heel veel andere bedrijven! Zo krijg je op dezelfde manier ook korting op je CD’s, boeken, cadeaus, reizen, verzekeringen en nog veel meer. Denk aan Mediamarkt, Bol.com, Coolblue, Hema en nog veel meer.

Belangrijke vraag is dan wel, wat zijn goede cashbacksites? Daarbij is het belangrijk dat de cashbacksite met veel en goede webwinkels samenwerkt en hoge kortingen geeft! De beste is wat ons betreft Euroclix. We haalden het net al even aan, als een van de enige cashbacksite krijg je hier een startbonus van €2,55. Bovendien is Euroclix een betrouwbaar Nederlands bedrijf met hoge kortingen en de meeste en beste partners waar je korting krijgt.

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!