Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Geld besparen? Koop een energiebespaarbox! | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen terwijl je geld bespaart op energie… ja je leest het goed. Zelfs terwijl je bezig bent met besparen kun je met goed nadenken al besparen. Een energiebespaarbox is bijvoorbeeld een slimme manier om goedkoop meerdere producten aan te schaffen voor een goede prijs, waarmee je vervolgens weer kan besparen op energie. En omdat stroom en gas een van de grootste vaste lasten zijn van elk huishouden kan dat veel schelen. Een energiebespaarbox is daarbij ook nog een heel makkelijk en snel ook om te gebruiken.                           

De term energiebespaarbox heb je vast vaker gehoord: je krijgt die namelijk vaak cadeau als je overstapt naar een andere energieleverancier, en soms ook als kerstpakket of relatiegeschenk. Maar wat is het eigenlijk? Een energiebespaarbox is een samenstelling van verschillende kleine producten waarmee je bespaart op gas, water en licht. Denk aan radiatorfolie, tochtstrips, spaarlampen, stekkerdozen, kraandoppen en stand-by killers. En omdat je in één keer meerdere dingen koopt krijg je direct al een (kwantum) korting. Dat is dus besparen terwijl je bespaart. Er zijn zelfs energiebespaarshops waar je zelf je eigen energiebespaarbox mag samenstellen en dus niet opgescheept zit met dingetjes waar je niks aan hebt.

Het fijne van zo’n box is daarbij dat het ook alleen maar gaat om dingen die letterlijk in een doos (box) passen. Kleine en simpele producten dus, die je zelf kan toepassen / installeren zonder professional. Ze zijn makkelijk in gebruik en werken snel. Samen genomen kan de besparing echter snel oplopen en als je dit afzet ten opzichte van de investering is het rendement al helemaal hoog! Zo is het rendement op radiatorfolie makkelijk 120% per jaar, dat is toch een stuk beter dan de spaarrente van tegenwoordig.

De enige vraag die eigenlijk nog rest is waar je het beste je bespaarbox kan kopen? Wij raden de energiebepaarshop van EnergieBrein.nl aan. Deze site is gespecialiseerd in besparen op stroom, vanuit een missie om de wereld duurzamer te maken. En natuurlijk wil jij daar ook aan bijdragen: een schonere wereld om door te geven aan de nieuwe generatie. Ze geven je verder ook informatie over andere manieren om dit te doen, zoals zonnepanelen, allerlei soorten isolatie en een zuinige ketel. Ook hebben ze een vergelijker om de prijzen van energieleveranciers tegen elkaar af te zetten.

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!