Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Geld besparen met Sim Only | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen met Sim Only is een hele slimme manier van besparen. Sim Only kost namelijk veel minder geld dan een abonnement met mobiele telefoon. Vaak is je oude mobiel toch nog wel goed om nog een tijdje mee te gaan, en dan is het zonde om een nieuwe aan te schaffen. Het scheelt je al gauw tientallen euro’s per maand. Belangrijk daarbij is wel dat je jezelf goed oriënteert tussen alle verschillende aanbiedingen en schreeuwerige reclames. Daarom kun je gebruik maken van onze handige vergelijker.

Sim Only is eigenlijk precies wat het woord al zegt: alleen een Sim kaart, niet meer en niet minder. Vroeger waren we gewend om bij elk abonnement meteen een nieuwe telefoon te krijgen. Die gingen toen ook nog niet allemaal even lang mee, behalve dan natuurlijk de Nokia 3310… Maar de ontwikkeling van mobiele telefoons ging in het begin zo snel dat je ook echt iets had aan een nieuwe als je oude abonnement afliep, en dat is nu wel anders. Je moet echter niet denken dat je mobiele telefoon bij je abonnement gratis is. De aanschafprijs van de mobiel zit gewoon verwerkt in het maandbedrag en over de gehele looptijd ben je misschien nog wel duurder uit dan wanneer je de telefoon zelf koopt!

Tegenwoordig gaat de ontwikkeling van telefoons minder snel. Ze hebben allemaal ongeveer dezelfde features en zien er ook allemaal bijna hetzelfde uit. De camera’s worden allemaal net even iets beter en datzelfde geldt voor de schermen en snelheid, maar dat is allemaal marginaal. En omdat ze tegenwoordig ook zo goed zijn, gaan ze langer mee dan de duur van en abonnement van 2 jaar. Alles bij elkaar dus zonde om een nieuwe te “kopen”. Dan kun je veel beter eerst een Sim Only abonnement afsluiten en veel geld besparen dat je aan leuke dingen kan besteden.

Vergis je niet: er is nog heel veel verschil tussen Sim Only abonnementen. Denk aan verschillende providers, bundels, netwerken en prijzen. Daarom is het belangrijk om een abonnement te vinden voor een goede prijs dat past bij je behoeften. Kortom: jouw beste deal! Die vind je in onze handige vergelijker. Die vergelijkt voor jou de abonnementen van de belangrijkste providers op basis van: prijs, belminuten, SMS, internetbundel, netwerk, 4G of 3G. Je kan een nieuw abonnement afsluiten of verlengen bij je huidige aanbieder. Ook kan je zelf de abonnementsduur bepalen.

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!