Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Geld besparen met goedkoop online shoppen | Tips-GeldBesparen.nl

Online shoppen wordt steeds populairder. Niet gek, want het is natuurlijk heel makkelijk en snel om je aankopen te doen vanuit je luie stoel, die vervolgens ook nog eens thuis worden bezorgd! Maar is het ook goedkoop? Ja! Als je weet wat je doen kan je op je online aankopen veel geld terugkrijgen / besparen. Dit heet cashback shoppen. Er zijn namelijk zogenaamde cashbacksites waar je gratis lid van kan worden om vervolgens tot wel 15% extra korting te krijgen op alles wat je online aanschaft, bovenop geldende acties en promoties! In onze blog leggen wij je uit hoe dit werkt, en hoe jij ook van dit voordeel kan genieten. Alvast een tip: Euroclix is de beste cashbacksite van Nederland!

Cashbacksites zijn speciale websites waarvan je gratis lid kan worden. Deze sites zijn partner met heel veel verschillende webshops en online bedrijven. Elke keer als zij het namelijk voor elkaar krijgen dat iemand iets bij hun partners koopt krijgen ze daar een vergoeding voor. Dit heet ook wel affiliate marketing. Het komt er dus op neer dat ze willen dat jij zo veel mogelijk koopt bij hun partners, want dan verdienen ze zelf ook meer. En dus hebben ze een hele slimme manier gevonden om jou te motiveren ook echt te blijven kopen: een deel van de commissie die ze krijgen die delen ze met jou. Dit betekent dat je op elke aankoop geld terug krijgt, cashback dus, en dat geld kan je vervolgens terug laten storten op je bankrekening. Je krijgt dus niet direct korting in de vorm van een lagere prijs, maar per saldo kost het je dus minder.

Daarnaast is het ook prettig dat de cashbacksites samenwerken met de grote webshops zoals Bol.com, Coolblue en Fonq. Dit betekent dat je dus eigenlijk alles kan kopen met extra korting, er is eigenlijk helemaal geen reden meer om naar de stad te gaan! Zelfs je vakantie kan je boeken via de cashbacksite, dat scheelt je helemaal veel geld. Belangrijk is natuurlijk wel om jezelf goed te oriënteren op de verschillende cashback sites en alleen lid te worden van de beste. Die geven namelijk de hoogste kortingen en werken met de beste partners. Daarnaast is het belangrijk te weten welke het meest betrouwbaar zijn, snel je korting verrekenen en ook daadwerkelijk het geld op je bankrekening storten. Er zijn namelijk heel veel aanbieders, waaronder ook genoeg slechte. Wij hebben bijna alle cashbacksites voor je getest en hebben een top 3 voor je samen gesteld. Deze vind je op onze speciale pagina over cashback shoppen, maar wij kunnen je wel vast verklappen dat je het beste lid kan worden van Euroclix.

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!