Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Geld besparen op vliegtickets | Tips-GeldBesparen.nl

Vliegtickets kunnen aardig duur zijn. Geld besparen op vliegtickets is echter best goed mogelijk, want net zoals met bijvoorbeeld hotels en vakanties kan je tegenwoordig via internet heel goed prijzen vergelijken. En zo kan het zomaar zo zijn dat jouw vliegticket ergens anders veel minder kost. Zonde dus om dat niet even goed uit te zoeken. Zeker als je een goede vergelijkingssites gebruikt kost dit je ook nog eens maar een paar minuten. Wij hebben een aantal sites die we je aanraden. Bij als deze sites kan je overigens ook extra korting (cashback) krijgen als je lid wordt van Euroclix, oplopend tot wel 15% geld terug!

Expedia.nl

Expedia is de website waar je alles kunt boeken, van hotels, auto's en tickets tot volledig verzorgde rondreizen. Dus zijn zij het ultieme startpunt wanneer je van plan bent om met hoge korting een vliegticket, hotel, huurauto of complete vakantie te boeken. Want hoe uitgebreider het pakket is dat je boekt, hoe meer jouw totale korting oploopt!

tix.nl

Of je nu op zoek bent naar een vliegticket, hotel of huurauto, Tix.nl zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig datgene vindt dat bij je past! Natuurlijk is een lage prijs erg belangrijk, maar vanzelfsprekend zijn er meer criteria waar je vlucht aan moet voldoen.

vliegtickets.nl

Vliegtickets.nl verkoopt vliegtickets van en naar vrijwel alle wereldwijde bestemmingen. Daarbij tonen zij niet alleen de standaard prijzen, maar ook exclusief onderhandelde prijzen en die van low cost luchtvaartmaatschappijen. De website biedt voor elke bestemming een aparte geoptimaliseerde landingspagina aan en naast vliegtickets kun je ook je huurauto en hotelovernachting reserveren en een annulerings-, reis- en vliegticketverzekering afsluiten!

vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl is één van de grootste online aanbieders van vliegtickets, hotelovernachtingen, huurauto's en complete vakanties van Nederland. Per bestemming en luchthaven kun je alle maatschappijen (dus ook de prijsvechters) en ticketprijzen in één oogopslag vergelijken en reserveren!

wtc.nl

World Ticket Center is al jarenlang een specialist in vliegtickets, last-minutes zonvakanties, wereldreizen, zakenreizen, autoverhuur en hotels. Zij beschikken over zeer ervaren reisspecialisten en kunnen door het scherpe inkoopbeleid de voordeligste tarieven aanbieden.

Schipholtickets.nl

SchipholTickets.nl is een onafhankelijke aanbieder van vliegtickets die door scherp in te kopen beschikt over de allerlaatste vliegtuigstoelen en deze aanbiedt voor de scherpste prijzen. In slechts vijf stappen kun je naar jouw droombestemming en je kunt bovendien ook je hotelovernachting, autohuur, taxi van en naar Schiphol en je parkeerplaats eenvoudig reserveren!

Supersaver.nl

Op de site van SuperSaver kun je vliegtickets boeken naar duizenden bestemmingen, kiezen uit 30.000 hotels en auto's over de hele wereld huren. SuperSaver biedt uiteraard lage prijzen en deze zijn inclusief; dus zijn er geen verrassende toeslagen tijdens het boekingsproces. Zo kun je altijd geld besparen.

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!