Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Methode Besparing
Cashback € 1000,-
Tanken met korting € 150,-
Energie vergelijken € 390,-
Sim Only vergelijken € 140,-
Mobiel vergelijken € 180,-
TV-internet-bellen vergelijken € 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Geld besparen op hotels | Tips-GeldBesparen.nl

Hotels kunnen aardig duur zijn. Geld besparen op hotels is gelukkig relatief makkelijk, want net zoals met eigenlijk bijna alles tegenwoordig kan je online heel makkelijk en snel prijzen van hotels vergelijken en kan het zomaar zijn dat jouw hotelkamer via een andere website of aanbieder veel minder kost. Zonde dus om dat niet even goed uit te zoeken. Er zijn een aantal sites die hierin zijn gespecialiseerd en vergelijkingen maken tussen alle prijzen. Wij hebben een aantal sites die we je aanraden. Bij als deze sites kan je overigens ook extra korting (cashback) krijgen als je lid wordt van Euroclix , oplopend tot wel 15% geld terug!

Hotels.com

Hotels.com is een toonaangevende aanbieder van hotelaccommodaties wereldwijd, met keuze uit meer dan 325.000 hotels in 60 landen. Hierdoor kunnen zij altijd scherpe tarieven en uitstekende deals aanbieden. Van onafhankelijke hotelketens tot self-catering en B&B's. Daarnaast profiteer je van de volgende voordelen:
- Eenvoudig boeken via desktop, tablet of mobiel
- Spaar gratis overnachtingen met het Welcome Rewards-programma
- Altijd de laagste prijs met de Best Price Guarantee.

Hotelspecials.nl

HotelSpecials is één van de grootste aanbieders van hotelovernachtingen in de Benelux, Duitsland en Noord-Frankrijk en dit tegen de laagst mogelijke prijs! Of je nu op zoek bent naar een hotelletje aan de kust of je wilt winkelen in een bruisende stad, bij Hotelspecials vind je wat je zoekt!

Hoteldeal.nl

HotelDeal is een website waar je kunt kiezen uit een groot aanbod hotels in alle delen van de Wereld. De hotels zijn eenvoudig te vinden en arrangementen worden zorgvuldig samengesteld. En omdat HotelDeal samenwerkt met verschillende internationale hotelreserveringssystemen, profiteer je altijd van superscherpe prijzen!

Hotelkamerveiling.nl

Hotelkamerveiling.nl is de eerste en grootste hotelveilingsite van Nederland en biedt dagelijks honderden reizen aan naar meer dan 10 verschillende landen. Veel veilingen beginnen bovendien met een bod van € 1! Dus wil jij graag een weekje op vakantie of een lekker weekendje weg, en wil je daar niet teveel voor betalen? Doe dan mee met de veilingen en plaats direct een bod! Dat is snel geld besparen.

Hotelsclick.com

HotelsClick.com is een onafhankelijke aanbieder van hotels die elke keer weer onverslaanbare hotelprijzen biedt in alle mogelijke categorieën. Bij elk hotel vind je een uitgebreide beschrijving met kaarten, foto’s en reviews, dus wordt het wel heel makkelijk om jouw ideale vakantie te boeken!

Hoteltravel.com

HotelTravel.com is een van de snelst groeiende boekingswebsites van het moment. Zij bieden in totaal meer dan 140.000 hotels wereldwijd aan en gebruiken de meest up-to-date technologieën jou de beste deals te kunnen aanbieden!

H.R.S.

Hotel Reservation Service is een online portal waar bij meer dan 250.000 hotels in 180 landen accomodaties kunnen worden geboekt. Het systeem biedt de mogelijkheid om tegen voortdurend geactualiseerde speciale HRS-prijzen directe reserveringen te maken die onmiddellijk worden bevestigd.

Supersaver.nl

Op de site van SuperSaver kun je vliegtickets boeken naar duizenden bestemmingen, kiezen uit 30.000 hotels en auto's over de hele wereld huren. SuperSaver biedt uiteraard lage prijzen en deze zijn inclusief; dus zijn er geen verrassende toeslagen tijdens het boekingsproces. Makkelijk geld besparen doe je met SuperSaver.

Expedia.nl

Expedia is de website waar je alles kunt boeken, van hotels, auto's en tickets tot volledig verzorgde rondreizen. Dus zijn zij het ultieme startpunt wanneer je van plan bent om met hoge korting een vliegticket, hotel, huurauto of complete vakantie te boeken. Want hoe uitgebreider het pakket is dat je boekt, hoe meer jouw totale korting oploopt!

Tix.nl

Of je nu op zoek bent naar een vliegticket, hotel of huurauto, Tix.nl zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig datgene vindt dat bij je past! Natuurlijk is een lage prijs erg belangrijk, maar vanzelfsprekend zijn er meer criteria waar je hotel aan moet voldoen.

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!