Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Bespaartips die werken: doe er je voordeel mee en ga geld besparen! | Tips-GeldBesparen.nl

Bespaartips vind je overal op internet want geld besparen is natuurlijk heel interessant (je werkt er hard genoeg voor), maar eigenlijk zijn er veel teveel bespaartips. Sommige zijn simpel en jou allang bekend, andere zijn simpelweg bizar. Wij proberen je op deze site tips te geven welke bespaartips de moeite waard zijn, welke minder, en welke gewoon helemaal niet! Natuurlijk kan je tot uitersten gaan, maar dat is helemaal niet nodig om meer geld over te houden. In deze blog een overzichtje van onze top 3 favoriete manieren om makkelijk en toch effectief geld te besparen.


3. Vergelijken van … alles!

Tegenwoordig kun je eigenlijk alles vergelijken op het internet. En dat betekent dat je heel makkelijk producten en abonnementen tegen elkaar kan afzetten met verschillende prijzen en opties. Dat is zo voor eenmalige producten maar ook voor vaste lasten. Binnen enkele minuten weet je of je ergens ander goedkoper kan krijgen, en zonder veel moeite stap je over met een overstapservice die elk bedrijf tegenwoordig wel heeft. Omdat die overstapservice erbij zit en ook eventuele overstapboetes vaak allemaal voor je worden betaald is dit makkelijk en snel te regelen. Denk aan het vergelijken van energieleveranciers, abonnementen voor TV, internet en bellen, mobiele telefonie of Sim Only.


2. Tankpas die altijd korting geeft op benzine, LPG en diesel.

Met deze tankpas krijg je altijd korting op je brandstof, om precies te zijn 6 cent korting ten opzichte van de landelijke adviesprijs. Deze korting krijg je op alle brandstof waaronder dus ook alle premium brandstof bij meer dan 600 tankstations in Nederland! Je hoeft alleen jouw pas te laten zien en je korting wordt automatisch op je saldo bijgeschreven. Je bespaart dus geld terwijl je het uitgeeft. De gespaarde korting kun je daarna gewoon laten overboeken naar je bankrekening en weer uitgeven aan andere, leuke dingen.


1. Cashback shoppen

Niet zonder reden is cashback (geld terug) de meest makkelijke manier van geld besparen. Cashback shoppen betekent dat je geld terug krijgt op producten of diensten die je aanschaft, in principe veelal online. Door eenvoudig jezelf bij een cashback site in te schrijven kan je tot wel 15% extra korting krijgen bij de webshops en online bedrijven die met de cashbacksite samenwerken. En omdat je bij de goede cashbacksites een ook makkelijke toolbar kan installeren waarmee je cashback (korting) automatisch wordt gegeven hoef je er niet eens over na te denken. Van zichzelf is online winkelen natuurlijk ook al een manier van besparen, want je hoeft het huis niet eens meer uit! Dat scheelt je tijd en reiskosten. De beste cashback sites vind je op onze speciale pagina over dit onderwerp, maar we kunnen je wel vast verklappen dat Euroclix de nummer 1 is. Zij zijn een betrouwbaar Nederlands bedrijf, die snel je cashback naar je bankrekening overmaken. Daarbij hebben ze de hoogste cashback en zijn ze partners met ruim 1500 webshops waaronder alle bekende namen als Bol.com, Hema.nl, Fonq, Coolbue, Media Markt, Bonprix, Wehkamp, Zalando en nog veel, veel meer.

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!