Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Geld terug acties? Altijd geld terug met cashback! | Tips-GeldBesparen.nl

Geld terug acties zijn eigenlijk gewoon slimme marketing trucs waarbij consumenten gratis een product kosteloos kunnen proberen zodat ze er vervolgens meer van gaan kopen. Heel slim natuurlijk van bedrijven om daar aan mee te doen. Betekent voor jou dat je slim geld kan besparen, want je hoeft immers niet te betalen. Maar wist je dat je altijd geld terug kan krijgen op al je aankopen? Nee? Lees dan verder, want in dit artikel leggen we je precies uit hoe dat werkt en waarom je daarmee heel veel geld bespaart!


Cashback shoppen betekent dat je geld terug krijgt (cash back) op het moment dat je iets koopt. Hier zijn speciale sites voor opgericht (ook wel cashbacksites) zoals Euroclix. Zij werken samen met heel veel verschillende webshops en wanneer jij via de cashbacksite iets aanschaft bij de samenwerkende webshops krijg jij een deel van je aankoopwaarde terug als soort van korting. Waarom? De cashbacksite krijgt een vergoeding van de webshops, en die delen ze met jou. Daarmee motiveren ze je feitelijk om zo veel en vaak mogelijk iets te kopen. Jullie verdienen er dus beiden aan. Wanneer je een bepaald bedrag hebt opgebouwd met je cashback kun je dit laten storten op je bankrekening.

Per saldo betekent dit dat je mooi extra geld kan besparen. Je krijg de korting namelijk nog bovenop de lopende acties! Vaak is dit verschillend per webshop en verschilt tussen de 3% en 15%. En het mooiste is nog dat je tegenwoordig nagenoeg alles via internet kan kopen, van kleding tot en met je boodschappen. En omdat cashbacksites vaak met heel veel webshops samenwerken (vaak wel 1500 - 2500), waaronder grote namen zoals Zalando, Hema, Bol.com, Wehkamp, FONQ en nog veel meer, kan je echt alles met korting krijgen!

Er zijn overigens best veel cashbacksites, en de meeste zijn ook een spaarprogramma waarmee je ook op andere manieren geld kan verdienen. Zo mailen ze je de laatste acties, en als je op die mailtjes klikt krijg je daar een vergoeding voor. Dan verdien je meteen een extraatje bij! De beste cashbacksites hebben we hier voor je op een rij gezet, waarbij we hebben gelet op het aantal webshops waarmee ze samenwerken, of dit een beetje interessante webshops zijn en of ze een hoge kortingen geven. De beste wat ons betreft veruit Euroclix. Aanmelden is gratis, en je krijgt bij het inschrijven al meteen een geldbedrag op je account gestort (€2,55)! Verder is het een van de langst bestaande spaarprogramma’s / cashback sites en zijn ze een betrouwbaar Nederlands bedrijf die jouw verdiende saldo snel op je rekening overmaken.

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!