Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Methode Besparing
Cashback € 1000,-
Tanken met korting € 150,-
Energie vergelijken € 390,-
Sim Only vergelijken € 140,-
Mobiel vergelijken € 180,-
TV-internet-bellen vergelijken € 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Geld besparen op boeken en e-books | Tips-GeldBesparen.nl

Boeken en e-books zijn niet goedkoop. Zeker als je veel leest kan het zomaar zijn dat je er flink wat geld aan uitgeeft. Geld besparen op boeken en e-books is daarom best wel een goed idee! Het is ook heel goed mogelijk, want als je ze koopt via internet kan je met cashback shoppen tot wel 15% op al je aankopen terug krijgen! Bijvoorbeeld via Euroclix . In dit artikel leggen we je uit hoe cashback shoppen werkt en waarom het je geld bespaart.

Cashback sites zijn websites waar je gratis lid kan worden. Deze sites werken samen met heel veel verschillende webshops en online bedrijven. Elke keer als zij het voor elkaar krijgen dat iemand iets bij hun partners koopt krijgen ze daar een vergoeding voor. Daarom willen ze dus dat jij zo veel en zo vaak als mogelijk iets aanschaft bij die webshops, want dan verdienen ze zelf ook extra. En daarom hebben ze een hele goede manier bedacht om jou te motiveren ook echt te blijven kopen: een deel van de vergoeding die ze krijgen die delen ze met jou. Dit betekent dat je op elke aankoop geld terug krijgt, cashback dus, en dat geld kan je vervolgens laten overboeken naar je bankrekening. Je krijgt dus niet direct korting als in een lagere prijs, maar toch kost het je dus uiteindelijk minder.

De beste cashback site van Nederland is zonder meer Euroclix . Zij werken samen met de meeste webshops, bestaan ook al heel lang, zijn gewoon een groot Nederlands en betrouwbaar bedrijf die altijd snel het geld naar je rekening overmaken. Bovendien krijg je bij aanmelding al direct een startbonus van €2,55! Van alle webshops waar ze mee samenwerken verkopen een aantal ook boeken:

ECI.nl

ECI.nl is de grootste online boekenclub van Nederland met ruim 600.000 artikelen. Zij mogen als enige speler in Nederland een exclusieve korting geven op actuele Nederlandstalige boeken, welke kan oplopen tot 40%. Daarnaast is er ook een uitgebreid aanbod van de nieuwste CD’s, DVD’s van de meest recente films en series en hebben ze games van alle populaire consoles, zoals de PC, Playstation, XBOX, Wii en meer!

AKO.nl

Op AKO.nl heb je de keuze uit meer dan 180.000 verschillende Nederlands- en Engelstalige eBooks. Bestellingen worden vaak de volgende dag (en gratis bij een orderwaarde vanaf € 10) bezorgd, waardoor je jouw bestelling altijd snel in huis hebt!

EBOOK.nl

eBook.nl bestaat sinds 2000 en is de grootste gespecialiseerde e-bookwinkel van Nederland. Zij proberen zoveel mogelijk Nederlandstalige e-books van alle uitgeverijen en alle auteurs beschikbaar maken en zijn voortdurend bezig met het uitbreiden van het assortiment.

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!