Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Methode Besparing
Cashback € 1000,-
Tanken met korting € 150,-
Energie vergelijken € 390,-
Sim Only vergelijken € 140,-
Mobiel vergelijken € 180,-
TV-internet-bellen vergelijken € 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Geld besparen op elektronica | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen op electronica kan je makkelijk veel geld schelen. Electronica is namelijk best prijzig. Gelukkig is besparen eigenlijk heel simpel, want als je jouw electronica koopt op internet via cashback sites krijg je tot 15% terug op al je aankopen! Bijvoorbeeld via Euroclix . In dit artikel leggen we je uit hoe cashback shoppen in zijn werk gaat en waardoor het je geld bespaart.

Cashback sites zijn netwerken waar je jezelf gratis bij kan inschrijven. Deze sites hebben samenwerkingen met heel veel webshops en bedrijven waar je online producten/diensten kan kopen. Elke keer als zij iemand zover krijgen dat ze iets bij die partners aanschaffen krijgen ze daar een beloning voor. Niet voor niets willen ze dus dat jij zo veel en zo vaak mogelijk wat koopt bij die webshops, want dan verdienen ze zelf ook meer geld. Daarom hebben ze een hele slimme manier om jou te motiveren ook echt te blijven kopen via de cashback site: een deel van de beloning die ze krijgen die geven ze aan jou. Dit betekent dat je op elke bestelling geld terug krijgt (cashback) en dat geld kan je daarna gewoon weer storten op je bankrekening. Je krijgt dus geen directe korting op de aanschafprijs, maar uiteindelijk betaal je per saldo wel minder.

De beste cashback site van Nederland is zonder twijfel Euroclix . Zij werken samen met de beste webshops, bestaan ook al heel lang, zijn een bekend Nederlands en betrouwbaar bedrijf die altijd snel het geld naar je rekening overmaken. Bovendien krijg je via deze link bij aanmelding al direct een startbonus van €2,55! Van alle webshops waar ze mee samenwerken verkoopt een groot deel ook electronica. Hieronder de drie populairste:

Coolblue

Coolblue is de specialist op het gebied van online shoppen en groeit door beter te worden. Met meer dan 300 specialistische shops die samen tienduizenden artikelen aanbieden, variërend van elektronica tot huishoudelijke producten, speelgoed en zelfs verzorgingsproducten, hebben zij maar één doel: jou blij maken. Bovendien geven zij ook advies, hebben zij verstand van zaken en werken zij hard om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. En uiteraard profiteer je altijd van gratis verzending, zelfs op zondag!

Media Markt

Media Markt is een van de grootste aanbieders van consumentenelektronica in Nederland en Europa. Zij bieden een zeer breed assortiment audio/video, (spel)computers, witgoed, telecom, entertainment en nog veel meer. En omdat ze al hun prijzen vergelijken met die van hun 25 grootste concurrenten, profiteer je altijd van eerlijke prijzen en scherpe aanbiedingen op tienduizenden producten.

Conrad

Conrad is Europa´s grootste postorderbedrijf op het gebied van elektronica en techniek. Met een assortiment bestaand uit honderdduizenden artikelen voor computer, kantoor, foto, video, audio, TV, telefonie, gereedschap, auto, witgoed, elektronica en modelbouw inspireert Conrad haar klanten al decennialang!

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!