Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Geld bezuinigen tips: de 3 beste manieren van geld besparen | Tips-GeldBesparen.nl

Wanneer je wil bezuinigen, ofwel geld besparen, is het belangrijk dat je goed nadenkt waarop je dat doet. Sommige manieren zijn namelijk duurzamer dan andere, terwijl er ook genoeg methoden zijn die je geld schelen maar je niet per se hoeft te merken in je dagelijkse leden. Ook zijn er manieren van bezuinigen waarbij je de leuke dingen in het leven wegstreept zoals lekker eten en leuke uitjes en uit eten gaan, maar dat is helemaal niet nodig als je onze tips volgt! Wij geven je de beste 3 manieren van bezuinigen waarbij je niets iets hoeft te laten, maar alleen maar minder betaald voor hetzelfde!

3. Vergelijken van producten en abonnementen.

In deze tijd kan je bijna alles op prijs vergelijken via internet. En dat betekent dat je heel simpel producten en abonnementen tegen elkaar kan afzetten op basis van de prijzen en mogelijk opties. Dit is zo voor eenmalige producten maar ook voor vaste lasten. Binnen enkele minuten weet je of je ergens anders goedkoper kan krijgen, en zonder veel gedoe stap je over met een overstapservice die elk bedrijf tegenwoordig wel aanbiedt. Omdat die service er bij zit en ook eventuele boetes vaak allemaal voor je worden betaald is dit eenvoudig en snel te realiseren. Denk aan het vergelijken van energieleveranciers, abonnementen voor TV, internet en bellen, mobiele telefonie of Sim Only.

 

2. Tankpas met korting op benzine, LPG en diesel.

Met deze tankpas krijg je altijd (extra) korting op je brandstof, exact is dat 6 cent korting per liter. Die korting krijg je op alle brandstoffen waaronder dus ook alle "plus" brandstof bij ruim 600 tankstations in Nederland! Je hoeft enkel de pas te laten zien en je korting wordt direct op je saldo gezet. Je bespaart dus geld terwijl je het uitgeeft. De gespaarde korting kun je daarna gewoon laten storten op je bankrekening en weer spenderen aan andere, leuke dingen.

 

1. Cashback (geld terug)

Niet zomaar is cashback (geld terug) de meest makkelijke manier van geld besparen. Cashback betekent dat je geld terug krijgt op de aankoop van producten of diensten, in principe gebeurt dat online. Door jezelf simpelweg bij een cashback site in te schrijven kan je tot wel 15% extra korting krijgen bij de webshops en online bedrijven die met de cashbacksite samenwerken. En omdat je bij de goede cashbacksites een ook simpele toolbar kan downloaden waarmee je cashback  automatisch wordt geregistreerd hoef je er niet eens over na te denken. Van zichzelf is online winkelen natuurlijk ook al een manier van besparen, want je hoeft het huis niet eens meer uit! Dat scheelt je tijd en reiskosten. De beste cashback sites vind je op onze speciale pagina, maar we kunnen je wel vast vetellen dat Euroclix de allerbeste is. Zij hebben de hoogste cashback en zijn ze verbonden aan ruim 1500 webshops waaronder alle bekende namen als Bol.com, Hema.nl, Fonq, Coolbue, Media Markt, Bonprix, Wehkamp, Zalando en nog veel, veel meer.

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!