Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Geld besparen op mode | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen op mode kan veel schelen. Een leuke outfit kopen is namelijk nog best duur. Tegenwoordig koopt men steeds vaker kleren, schoenen en accessoires online, en dat is eigenlijk een hele goede trend want als je een beetje je weg weet op internet, dan kan je veel korting krijgen en bovendien goed prijzen vergelijken. Er zijn namelijk zogenaamde cashback sites (geld terug websites) waar je tot wel 15% extra korting kan krijgen bovenop lopende acties en aanbiedingen. En dat bij de grootste webshops zoals Nike, Adidas, Jack & Jones, Score, Zalando, Wehkamp, BonPrix, Miss Etam, Forever 21, Only, Coolcat, Vero Moda, Shoeby, G-star, Levi’s en nog veel meer! Online winkelen heeft bovendien nog extra pluspunten vergeleken met het winkel- of stadscentrum, want het is lekker snel en makkelijk.

Het werkt heel eenvoudig: jij schrijft je (gratis) in bij een van de cashbacksites en vervolgens krijg je korting bij alle webshops waar die cashbacksite meer samenwerkt. Dat zijn wel 1500 tot 2500 webshops en daarbij alle grote merken. Bij Euroclix, de beste cashbacksite, krijg je zelfs al een aanmeldbonus van €2,55 Het enige wat je moet doen om je korting te krijgen is via de cashbacksite doorklikken naar de webshop, en niet direct naar de webshop surfen. Dan worden je aankopen automatisch gezien wordt je korting vanzelf gestort op je saldo. Je krijgt dus niet direct een lagere rekening, maar kan het saldo van de cashbacksite laten overboeken naar je bankrekening. Dan kun je het nog als een leuk spaarpotje gebruiken ook.

Bij de Euroclix is het nog veel makkelijker, want die hebben een speciale toolbar (Clix Assistent) die je kan downloaden. Dan worden alle aankopen die je doet bij hun partners automatisch geregistreerd zonder dat je dat via een speciale link hoeft te doen. En overigens: cashbacksite werkt veel samen met modeshops, maar ook met heel veel andere webwinkels! Zo krijg je op dezelfde manier ook geld terug op je CD’s, boeken, cadeaus, reizen, verzekeringen etc. Denk aan Mediamarkt, Bol.com, Coolblue, Media Markt, Ali Express, AKO, Conrad en nog veel meer.

Belangrijke vraag is dan wel, wat zijn goede cashbacksites? Daarbij is het belangrijk dat de cashbacksite met veel en goede webwinkels samenwerkt en hoge kortingen geeft! De beste is wat ons betreft Euroclix. We haalden het net al even aan, als een van de enige cashbacksite krijg je hier een startbonus van €2,55. Bovendien is Euroclix een betrouwbaar Nederlands bedrijf met hoge kortingen en de meeste en beste webshops waar je geld terug krijgt.

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!