Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Korting / cashback bij Thuisbezorgd.nl: altijd extra korting! | Tips-GeldBesparen.nl

Korting / cashback bij Thuisbezorgd.nl - Thuisbezorgd is een website waar je eten kan bestellen. Het was een van de eerste websites in zijn soort met oprichting in 1999. Het is uitgegroeid tot een mega bedrijf dat zich heeft genesteld in de top 5 van grootste webshops in Nederland. De kans is dus heel groot dat jij hier ook wel eens iets besteld, toch? Eten bestellen is in de regel niet per se goedkoop, maar wel heel makkelijk. En soms is het gewoon een must. Daarom is het goed om te weten dat je prima geld kan besparen op thuisbezorgd bestellingen door middel van korting in de vorm van cashback: je kan geld terug krijgen op elke order door lid te worden van cashbacksites, zoals Euroclix (dat is de beste cashbacksite).


Heb je honger, geen eten in huis of moet je alweer overwerken? Dan biedt Thuisbezorgd.nl de oplossing! Thuisbezorgd.nl is de grootste eten-bestelsite van Nederland. Je kunt namelijk online o.a. pizza, chinees, shoarma bestellen bij meer dan 1.500 bezorgrestaurants in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland! Jij kan lekker thuis blijven, hoeft niet te koken en hebt altijd lekker eten. Er zijn ook nog extra voordelen:
Geen servicekosten;
  • Contact betalen bij bezorging, of online betalen met iDEAL, PayPal of creditcard;
  • Prijsgarantie op alle gerechten;
  • Volg je bestelling met de Food Tracker;
  • Bestellen bij meer dan 6000 restaurants;
  • Lees veel betrouwbare reviews / beoordelingen.


En naast al die voordelen kan je dus nog eens korting krijgen via cashback sites, waarbij we Euroclix aanraden omdat dit eenvoudig de cashback site van Nederland is (betrouwbaar, beste cashback / korting, gebruiksvriendelijk, je verdiende cashback wordt snel overgemaakt naar je bankrekening). Maar waarom krijg je dan die korting? Simpel: wanneer jij via Euroclix een order doet bij Thuisbezorgd krijg Euroclix daar een vergoeding voor. En omdat ze dus (niet vreemd hé) willen dat je zo veel en zo vaak als mogelijk iets bestelt belonen ze je daar steeds weer voor met een deel van hun eigen inkomsten. Dat bedrag krijg je op je account geschreven en kan je daarna overmaken naar je eigen bankrekening. Zo heb je dus in feite extra korting!


Het beste is nog dat het je amper moeite kost om recht te hebben op de cashback: je hoeft alleen via de website van Euroclix naar Thuisbezorgd te gaan en niet meteen. Dan wordt de bestelling geregistreerd. Slechts 1 klik extra dus, voor gratis korting. En je kan ook nog eens een handige toolbar installeren die jou een seintje geeft als je je korting een keer vergeet. 

Dat laatste is extra handig omdat Euroclix jou ook cashback geeft bij nog eens 1500+ andere webshops en online verkopers, tot liefst 15% korting! Hoef je gelukkig niet 1500 winkels te onthouden want de toolbar doet voor jou alles. En er zitten nog veel meer mooie namen tussen: Bol.com, fonQ, Bonprix, OTTO, Hema.nl, Wehkamp, Coolblue, Zalando, Mobiel.nl, AliExpress, Center Parks, De Bijenkorf, Greetz, Vliegtickets.nl, Media Markt en veel meer!

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!