Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Korting / cashback bij Groupon: altijd extra korting! | Tips-GeldBesparen.nl

Korting / cashback bij Groupon - Groupon is een website waar je allerlei deals en dagacties kan vinden. Het was een van de grootste websites in zijn soort en is gestart in 2008. Het is uitgegroeid tot een groot bedrijf dat een platform is voor veel andere bedrijven, omdat het een kans geeft om het grote publiek kennis te laten maken met hun producten, tegen een goede korting uiteraard. En hoewel je dus al goedkoop allerlei dingen kan krijgen, kan je zelfs op Groupon nog extra geld besparen met cashback! Je krijgt geld terug op elke order door lid te worden van cashbacksites, zoals Euroclix (dat is de beste cashbacksite).

Groupon biedt elke dag in iedere regio én nationaal exclusieve kortingsacties aan. Bijvoorbeeld een driegangenmenu in een mooi restaurant, goedkope reparatie van je smartphone, voordelige gadgets of een slipcursus. En als er voldoende mensen aan een actie meedoen, dan gaat deze deal door en profiteer je direct van megakortingen. De korting die je ontvangt kan namelijk oplopen tot wel 80% en bespaart je soms wel honderden euro’s!

En naast deze kortingen kan je dus nog eens korting krijgen via cashbacksites, waarbij we Euroclix aanbevelen omdat dit gewoon de beste cashbacksite van Nederland is (betrouwbaar, hoogste cashback / korting, fijn in gebruik, je verdiende cashback wordt snel overgemaakt naar je bankrekening). Maar waarom krijg je dan die korting? Heel eenvoudig: als jij via Euroclix een bestelling doet bij Groupon krijgt Euroclix daar een vergoeding voor. En omdat ze dus graag zien dat je zo veel en zo vaak als maar mogelijk iets bestelt belonen ze je daar elke keer weer voor met een deel van hun eigen verdiensten, door je geld terug te geven op je bestelling. Dat bedrag krijg je op je account geschreven en kan je daarna overmaken naar je eigen bankrekening. Zo heb je dus in feite extra korting!

Het mooiste is nog dat het nagenoeg geen moeite is om de cashback te krijgen: je hoeft alleen via een speciale link van Euroclix naar Groupon te gaan en niet direct. Dan wordt de bestelling vanzelf opgemerkt. Slechts 1 klik extra dus, voor gratis geld terug. Je kan ook nog een eenvoudige toolbar installeren die jou een melding geeft als je je korting een keer dreigt te vergeten. 

Dat laatste is helemaal slim omdat Euroclix jou ook cashback geeft bij nog eens 1500+ andere webshops en online bedrijven, tot liefst 15% korting! Hoef je gelukkig niet 1500 winkels te onthouden want de toolbar doet voor jou alles. En er zitten nog veel meer mooie namen tussen: Bol.com, fonQ, Bonprix, OTTO, Hema.nl, Wehkamp, Coolblue, Zalando, Mobiel.nl, AliExpress, Center Parks, De Bijenkorf, Greetz, Vliegtickets.nl, Media Markt en veel meer!

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!