Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


De hoogste cashback die je kan krijgen vind je bij Euroclix | Tips-GeldBesparen.nl

Cashback is een prettige manier van geld besparen. Je krijgt namelijk geld terug op jouw aankopen van speciale cashbacksites waarmee je dus eigenlijk extra korting verdient. Extra, want cashback krijg je bovenop alle lopende acties en geldende aanbiedingen en promoties. Maar dan nog is het wel slim dat je die cashback krijgt via de beste cashbacksite, en niet zomaar een van de vele. De beste geeft jou namelijk de hoogste beloningen, schrijft dit snel bij, en stort het snel en betrouwbaar op je bankrekening. De vraag is echter, welke cashbacksite geeft jou dan de hoogte cashback? Het antwoord: Euroclix

Er zijn op het internet inmiddels duizenden cashbacksites te vinden. Allemaal proberen ze een deel van de markt te veroveren omdat ze weten dat het een lucratieve business is. Zij krijgen namelijk elke keer dat jij iets via hun site iets koopt bij de aangesloten webwinkels een mooie vergoeding. Hun hele model is er dan ook op geënt dat jij alle aankopen via hen blijft doen, het liefst zoveel en zo vaak als maar kan. Daarom belonen ze jou door een deel van hun eigen vergoeding met jou te delen, dat is de cashback. En op die manier hebben jullie er beiden wat aan.

De cashbacksite met de beste vergoedingen, ofwel de hoogste cashback, die is natuurlijk het meest interessant. Natuurlijk nemen we ook de snelheid en betrouwbaarheid in ogenschouw. Onze conclusie kan niet anders zijn dan dat Euroclix de absolute nummer 1 van Nederland is. Dit bedrijf was een van de eerste van zijn soort en ze bestaan nog steeds. Ze werken samen met alle grote webwinkels zoals Wehkamp, Zalando, Bol.com en Coolblue. Ook kan je cashback krijgen op telecom en telefonie bij onder andere KPN en Ziggo. Cashback kan oplopen tot liefst 15 procent!

Het enige wat je hoeft te doen om aanspraak te maken op de cashback is niet direct naar de webshop surfen, maar via een link van Euroclix. Vergeet je wel eens cashback te sparen bij het online shoppen? Maak dan gebruik van de Clix Assistent van Euroclix. Deze browser-extensie geeft je een (subtiele) melding zodra je Clix kan sparen op de website die je bezoekt, klik op de melding en je spaar direct Clix bij de aanbieder! Het enige wat je hoeft te doen is de Clix Assistent te installeren voor jouw webbrowser. Hij is beschikbaar voor alle browsers. Tevens verdien je 25 Clix voor de eerste keer dat je de Clix Assistent gebruikt!

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!