Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Geld besparen op sinterklaas cadeaus | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen op sinterklaas cadeaus - De sint is weer in het land en dat betekent dat de speelgoedwinkels weer goede zaken doen. Hoewel we dit jaar iets minder uitgeven in naam van de goedheiligman, besteden we toch nog 75 euro per “hulpsint”. Dat komt er op neer dat er toch nog aardig wat geld wordt uitgegeven en dus kan je daar nog goed op besparen. En dat is makkelijker dan je denkt! Door de cadeaus online te kopen kan je goed vergelijken, en bovendien aanspraak maken op cashback voor alle pakketjes. Dit betekent dat je geld terug krijgt op je aankopen, als soort van korting.

Speelgoedwinkels spelen elk jaar weer goed in op de gulheid van de Sint. Samen met zwarte Piet maakt hij alle kinderen in het land weer dolgelukkig met allerlei mooie cadeaus, die niet bepaald gratis zijn. En natuurlijk wil je niet beknibbelen op de cadeaus zelf en je kinderen moeten willen verwennen met het goedkoopste spul. Nergens voor nodig! Via internet kan je goed uitzoeken waar je de dingen op de verlanglijstjes het goedkoopste kan inslaan. Vergelijken kan tegenwoordig met allerlei grote verzamelsites waar je op prijs kan sorteren. Je kan zelfs producten van verschillende webwinkels vergelijken.

Daar komt bij dat je op je aankopen via internet geld terug kan krijgen (cashback). Als je namelijk lid wordt van een zogeheten cashbacksite dan krijg je cashback bij alle webwinkels waarmee de cashbacksite samenwerkt, vaak zijn dat er honderden tot wel duizenden. Hierdoor krijg je in feite extra korting, bovenop de lopende acties en geldende aanbiedingen. De beste cashbacksite is veruit Euroclix, zij zijn een van de eerste bedrijven die dit deden in Nederland. Ze hebben een goede klantenservice, keren cashback snel uit en bovendien maken ze het snel over naar je bankrekening. Ze werken samen met duizenden webwinkels waar je tot 15% korting krijgt, met daarbij namen als Bol.com en Wehkamp.

Het enige wat je moet doen om de cashback te krijgen is via een speciale linke naar de webwinkel surfen, en niet direct. Maar Euroclix biedt je ook een gratis toolbar die je een seintje geeft wanneer je korting kan krijgen bij een webwinkel. Dan hoef je niet meer die speciale link te gebruiken en vergeet je het ook niet meer. Extra handig bovendien omdat je niet de 1200+ webwinkels hoeft te onthouden waar je korting krijgt! Aanmelden bij Euroclix is gratis, en je krijgt nu zelfs €2,55 als startbonus bij je inschrijving.

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!