Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Geld besparen op kerst cadeaus | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen op kerst cadeaus – Met kerst valt er een deken van gelukzaligheid over het land. Kerstliedjes, guur weer, lekker met z’n allen naar binnen, gezellig eten en drinken. De kerstgedachte gaat uit van goedheid en gulheid, denken aan een ander. Daarom kopen we ook massaal cadeautjes voor elkaar. Maar dat kan aardig in de papieren lopen. Sterker nog: we geven sinds dit jaar meer uit aan kerst dan dat we doen aan sinterklaas! Dat vraagt om besparingen. En geld besparen op kerst cadeaus kan heel makkelijk; Door de cadeaus online te kopen kan je slim vergelijken, en bovendien aanspraak maken op cashback op al jouw gulle giften. Dit betekent dat je geld terug krijgt op je aankopen, bij wijze van extra korting.

Winkels spelen elk jaar weer goed in op de kerstperiode, want ook naast alle cadeaus koop je je suf aan mooi servies, kaarsen, versieringen en uiteraard een uitgebreide maaltijd. Mensen die besparen kiezen er vaak voor om juist die leuke dingen weg te laten. Nergens voor nodig, dat is zonde van jouw welverdiende feestdagen! Via internet kan je goed uitzoeken waar je bijna alles wat je nodig hebt het goedkoopste kan inslaan, inclusief de cadeaus. Vergelijken kan tegenwoordig met allerlei grote verzamelsites waar je op prijs kan sorteren. Je kan zelfs producten van verschillende webwinkels vergelijken.

Daar komt bij dat je op je online aankopen geld terug kan krijgen (cashback). Als je namelijk lid wordt van een zogenaamde cashbacksite dan krijg je geld terug bij alle webwinkels waarmee de cashbacksite partner is, en vaak zijn dat er honderden tot wel duizenden. Hierdoor krijg je per saldo extra korting, bovenop de lopende aanbiedingen en geldende acties. De beste cashbacksite van Nederland is overigens Euroclix, zij zijn een van de eerste bedrijven die hierin groot werden. Ze hebben een goede klantenservice, keren cashback snel uit en bovendien maken ze het snel over naar je bankrekening. Ze werken samen met duizenden webwshops waar je tot 15% korting krijgt, met daarbij namen als Bol.com, Fonq, Coolblue, Zalando en Wehkamp.

Het enige wat je hoeft te doen om de cashback te verdienen is via een aparte linke naar de webshop surfen, en niet meteen. Maar Euroclix biedt je ook een gratis toolbar die je een signaal geeft als je korting kan krijgen bij een webshop. Dan hoef je niet meer die aparte link te gebruiken en vergeet je het ook niet meer wanneer je cashback kan krijgen. Extra handig trouwens omdat je niet de 1200+ webwinkels uit je hoofd kan leren waar je korting krijgt! Aanmelden bij Euroclix is gratis, en je krijgt nu zelfs €2,55 als startbonus bij je inschrijving.

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!