Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


De beste cashback site van Nederland om geld te besparen is … | Tips-GeldBesparen.nl

Cashback is een fijne methode van geld besparen. Je krijgt namelijk geld terug op al jouw online aankopen via speciale cashback sites waarmee je dus in feite een extra korting hebt. Extra, want cashback krijg je naast de lopende acties en geldende promoties en aanbiedingen. En daarbij is het wel handig dat je die korting krijgt via de beste cashback site en niet zomaar een van velen. De beste geeft jou namelijk de hoogste cashback, kent deze snel toe en maakt het snel en betrouwbaar over naar je bankrekening. De vraag is dus eigenlijk: welke cashbacksite geeft jou dan de hoogte cashback? Het antwoord is: Euroclix

Er zijn online wel honderden tot duizenden cashback sites te vinden. En allemaal proberen ze een deel van de markt te winnen omdat ze weten dat het een zeer lucratieve business is. Zij krijgen namelijk elke keer dat jij iets via hun site koopt bij de aangesloten webshops een lekkere vergoeding. De hele insteek is dan ook dat jij al jouw aankopen via hen blijft doen, het liefst zo veel en zo vaak als mogelijk. Om dat voor elkaar te krijgen belonen ze jou door een deel van hun eigen vergoeding met jou te delen, dat is de cashback. En daarmee hebben jullie er beiden wat aan.

De cashbacksite met de hoogste vergoedingen, oftewel de meeste cashback, diegene is natuurlijk het meest interessant. Daarbovenop nemen we ook de snelheid en betrouwbaarheid in ons oordeel mee. Onze conclusie uiteindelijk zonder enige twijfel dat Euroclix veruit de nummer 1 van Nederland is. Deze site was een van de eerste in zijn soort en ze zijn er door hun succes nog steeds. Ze zijn partner met alle grote webshops zoals Wehkamp, Zalando, Bol.com en Coolblue. Ook kan je cashback krijgen op telecom en telefonie bij onder andere KPN en Ziggo, en ook energie bij meerdere leveranciers. Cashback kan oplopen tot zomaar 15 procent!

Alles wat je moet doen om aanspraak te maken op de cashback is via een link van Euroclix naar een webshop gaan en niet direct. Vergeet je wel eens cashback te sparen bij het online shoppen? Maak dan gebruik van de Clix Assistent van Euroclix. Deze browser-extensie geeft je een (subtiele) melding zodra je Clix kan sparen op de website die je bezoekt, klik op de melding en je spaar direct Clix bij de aanbieder! Het enige wat je hoeft te doen is de Clix Assistent te installeren voor jouw webbrowser. Hij is beschikbaar voor alle browsers. Tevens verdien je 25 Clix voor de eerste keer dat je de Clix Assistent gebruikt!

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!