Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Korting / cashback bij AliExpress: altijd extra korting! | Tips-GeldBesparen.nl

Korting / cashback bij AliExpress – AliExpress is een grote Chinese webshop en kan je gerust ook wel de Chinese Amazon noemen. AliExpress is gestart in 2010 en onderdeel van Aliba Group, wat inmiddels beursgenoteerd bedrijf is. Het is een marktplaats dat bedrijven de mogelijkheid geeft hun producten te verkopen aan consumenten, voor zeer scherpe prijzen. Daarmee kan je dus besparen ten opzichte van andere webshops. En hoewel je dus al goedkoop allerlei dingen kan krijgen, kan je zelfs op AliExpress nog extra geld besparen met cashback! Je krijgt geld terug op elke order door lid te worden van cashbacksites, zoals Euroclix (dat is de beste cashbacksite).

AliExpress is de absolute nr. 1 bestemming voor online shoppers met een assortiment van meer dan 3 miljoen artikelen in allerlei categorieën, van elektronica tot mode en van woonartikelen tot baby- en kinderspullen, weet je zeker dat er voor iedereen wel iets moois tussenzit. Alle producten zijn zeer scherp geprijsd omdat deze tegen groothandelprijzen worden aangeboden, wacht dus niet langer en neem direct een kijkje in de webshop! Vele kopers wereldwijd vinden daarbij het platform van AliExpress het fijnste om mee te werken, vooral vanwege één groot voordeel: Het systeem werkt namelijk zo dat een verkoper pas het geld krijgt wanneer de koper bevestigt dat hij de bestelling binnen heeft en deze producten ook kloppen met de bestelling en de omschrijving die er bij staat. Dit betekent dat je meer zekerheid hebt. Uniek is ook dat je ook vaak meerdere pakketten krijgt wanneer je meerdere producten bestelt. Van elke leverancier krijg je een apart pakket, dit betekent dat het niet wordt gebundeld.

En naast deze voordelen kan je dus nog eens extra korting krijgen via cashback sites, waarbij we Euroclix aanraden omdat dit de beste cashbacksite van Nederland is. Maar waarom krijg je dan die korting? Heel eenvoudig: als jij via Euroclix een bestelling doet bij AliExpress krijgt Euroclix daar een vergoeding voor. En omdat ze dus graag hebben dat je zo veel en zo vaak als maar mogelijk iets bestelt belonen ze je voor met een deel van hun eigen verdiensten, door je geld terug te geven op je order. Dat bedrag krijg je op je account geschreven en kan je vervolgens storten op je eigen bankrekening. Zo heb je dus in feite extra korting!

Het mooiste is nog dat het nagenoeg geen moeite is om de cashback te krijgen: je hoeft alleen via een speciale link van Euroclix naar AliExpress te gaan en niet direct. Dan wordt de bestelling vanzelf geregistreerd. Slechts 1 klik extra dus. Of nog makkelijker: Je kan ook een eenvoudige toolbar installeren die jou een melding geeft als je de korting een keer dreigt te vergeten. Dat laatste is helemaal slim omdat Euroclix jou ook cashback geeft bij nog eens 1500+ andere webshops en online bedrijven, tot liefst 15% korting! Hoef je niet 1500 webshops uit je hoofd te leren want de toolbar doet voor jou alles. En er zitten nog veel meer mooie namen tussen: Bol.com, fonQ, Bonprix, OTTO, Hema.nl, Wehkamp, Coolblue, Zalando, Mobiel.nl, Center Parks, De Bijenkorf, Greetz, Vliegtickets.nl, Media Markt en veel meer!

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!