Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Geld besparen als gezin | Tips-GeldVerdienen.nl

Hoe kan je als gezin geld besparen? Wij verzamelen op deze website allerlei tips voor je om dat voor elkaar te krijgen. We snappen dat je als gezin wil bezuinigen. Met een familie geef je toch snel veel meer geld uit terwijl je in verhouding juist minder verdient, dan wanneer je alleen bent of alleen met een partner. Daar komt bij dat je juist met kinderen ook leuke dingen wil doen maar dat kost dan weer geld. Lastig en tegenstrijdig dus.

Onze eerste tip is dan ook om vooral niet te bezuinigen op de dingen die het leven leuk maken. Ga niet dagjes weg en uitjes schrappen want dat is zonde. Ook lekker eten en drinken moet je vooral niet willen laten, je leeft maar één keer! Er zijn meer dan genoeg manieren om te besparen op uitgaven, waarbij je niet hoeft te merken dat je erop beknibbeld.

De belangrijkste is cashback winkelen. Dit houdt in dat je geld terug krijgt (cash … back) op dingen die je koopt. Het werkt heel eenvoudig: je kan tegenwoordig alles online wel kopen en laten bezorgen. Als je echter lid wordt van een cashbacksite dat krijg je cashback op de aankopen bij alle aangesloten webshops. En bij de beste en grootste cashbacksite van Nederland, Euroclix, doen bijna alle webwinkels mee! Bol.com, Wehkamp, Zalando, Bonprix, Coolblue en nog duizenden anderen. De cashback verschilt per webwinkel maar kan oplopen tot 15%. Keiharde korting dus!

Als je veel benzine of diesel verbruikt kan je bij United Consumers een tankpas krijgen die je altijd korting geeft, tot wel 6 cent per liter. De pas is gratis in gebruik en de voorwaarden zijn prima. De pas werkt bovendien bij honderden tankstations in Nederland, dus ook bij jou in de buurt. Zeker met de stijgende prijzen voor brandstof is dit een goede methode.

Op je vaste lasten kan je ook veel besparen. Het voordeel hier is dat je met een enkele inspanning je abonnementskosten kan verlagen en dat merk je dan elke maand weer in je portemonnee. Denk aan energie (gas en licht), telecom (TV, internet en bellen), mobiele telefoon (of sim only) verzekeringen (van reis- tot ongevallenverzekering), zorgverzekering en nog veel meer. Tips vind je op de verschillende pagina’s hierover op deze website.

Als je alle tips liever overzichtelijk op een rij hebt, gebruik dan ons bespaarplan. Daarin lopen we stapsgewijs door de verschillende kostenposten heen die elk huishouden heeft, en geven we je per post tips hoe je het beste kan besparen. Gratis en voor niks.

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!