Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Geld besparen bruiloft? Top 5 tips die je duizenden euro’s scheelt | Tips-GeldVerdienen.nl

Geld besparen op je bruiloft is zeer aan te raden. Niet beknibbelen, want het moet de mooiste dag van je leven zijn, maar omdat je voor die ene dag zoveel uitgeeft is het heel makkelijk om voor sommige zaken teveel uit te geven. Meer dan nodig in ieder geval. Zeker omdat alle verkopers weten dat mensen toch echt maar één keer trouwen, en dus net is makkelijker ja zeggen. Daarom geven wij je enkele tips om de kosten te beperken. Hieronder lees je die terug in een top 5:

5. Zeg niet meteen dat je gaat trouwen

De eerste, meest simpele maar ook meest effectieve tip is dat je nooit direct moet zeggen tegen verkopers dat je gaat trouwen. Die krijgen dan namelijk meteen euro-tekens in de ogen! Een normale taart is veel goedkoper dan een bruidstaart. Maar kan er toch nog precies zo uitzien als jij dat wil.

4. Koop spullen die je later nog kan gebruiken

Veel dingen die je koopt voor je bruiloft zijn niet enkel voor die ene dag bruikbaar. Bijvoorbeeld het pak voor de bruidegom kan hij later ook nog naar zijn werk dragen. Dan moet je daar echter wel op voorhand over nadenken en niet een pak kopen dat je verder niet meer met goed fatsoen kan dragen.

3. Koop drank/eten af

Een van de grootste kosten is het feest en het diner. Zeker als je veel gasten hebt. Het is daarom goed om op voorhand afspraken te maken met de uitbater. Vaak kan je met een beperkt keuzemenu korting krijgen, en kan je voor het feest de drank in een geldsom afkopen voor de hele avond. Je kan dan ook op voorhand aangeven wat wel en niet geschonken mag worden. Weet je zeker dat er niet een dronken achterneef even de duurste whisky besteld…

2. Koop online

Online winkelen kan je veel geld schelen. Zeker ook met het boeken van je huwelijksreis! Via cashbacksites zoals Euroclix krijg je namelijk tot 15% terug op je aankopen bij duizenden webshops, waaronder veel reisbureaus. Je kan tegenwoordig alles op internet krijgen, en als je daarbij je creditcard gebruikt ben je meteen verzekerd tegen schade.

1. Bespaar juist op andere dingen!

Eigenlijk moet je ook niet te streng willen besparen op je huwelijk. Je doet in immers maar één keer, althans dat hopen we J Dus, misschien moet je juist besparen op alles behalve je bruiloft, zodat je meer geld overhoudt om er een onvergetelijke dag van te maken! En laat je nou net op de website zijn beland met tips om geld te besparen op alles wat je maar kan bedenken… vaste lasten, benzine, energie noem maar op. Al deze tips vind je overzichtelijk terug in ons bespaarplan. Daarmee bespaar je ruim €8000,- per jaar, genoeg om elke jaar weer te trouwen dus.

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!