Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Geld beparen met aanbiedingen | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen met aanbiedingen is een bekende manier van bezuinigen. Het is namelijk heel gewoon dat bedrijven elke week een aanbiedingen hebben, en elke week de folder daarvan bij jou in de bus gooien. Al die folders lezen en vergelijken is echter best veel werk. Daar is een makkelijkere manier voor. Cashbacksites versturen jou de aanbiedingen per mail, zodat je niks mist. Vaak zijn er nog extra exclusieve aanbiedingen voor leden ook! En online kan je alles terugvinden en vergelijken. Daarbij krijg je via cashbacksites altijd al een basis-korting op al je aankopen.

Nu meer en meer winkels enkel of vooral nog via internet hun spullen verkopen, versturen ze hun folders ook meer en meer digitaal. Al je echter van alle aanbieders de nieuwsbrieven moet lezen en de acties vergelijken, dan kost je dat uren. Hiervoor zijn cashbacksites een goede oplossing. Zij sturen jou in hun nieuwsbrief de acties toe van al hun partners. En bij de beste cashbacksites zoals Euroclix zijn dat duizenden webshops, waaronder alle grote namen als Bol.com, Coolblue, Zalando, Wehkamp en nog veel meer. Kleine kans dat de webshops waar jij je spullen koopt er niet bij staat.

Het voordeel van cashbacksites is dat zij er baat bij hebben dat jij enkel de beste aanbiedingen ontvangt. Zij vergelijken de aanbiedingen dus vast voor je. De reden dat ze dit doen is simpel: zij krijgen namelijk pas een vergoeding als jij daadwerkelijk iets koopt! Ze denken dus wel twee keer na voordat ze jou een acties onder de aandacht brengen ten koste van een andere. Ze gaan altijd voor de meest waarschijnlijke kans dat jij op de actie ingaat.

Maar het mooiste moet nog komen. Bij cashbacksites krijg je niet alleen de goede aanbiedingen, maar altijd geld terug (“cash back”) op elke aankoop die je doet. Zoals je wel begrijpt is de cashbacksite erbij gebaat als jij niet eenmalig iets koopt, maar vaker. Zo veel mogelijk zelfs! Om jou daartoe te zetten delen ze een deel van de vergoeding die ze verdienen met jou. Dat is de cashback die jij krijgt, als het ware een extra korting dus bovenop de acties, aanbiedingen en promoties. Bijvoorbeeld bij Euroclix kan dat oplopen tot wel 15% op je bestelling. Dit wordt niet direct verrekend met het afrekenen bij de webshop, maar krijg je bijgeschreven op je saldo van de cashbacksite. Dit kan je vervolgens weer cash laten overboeken naar je eigen bankrekening.

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!