Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Geld besparen met kortingscodes | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen met kortingscodes is een ideale methoden om geld in je portemonnee te houden. Belangrijk is wel dat je altijd op de hoogte bent van de beste codes en vooral op tijd. Via Euroclix heb je altijd een overzicht van de beste kortingscodes en krijg je daarbij ook nog eens geld terug op je aankoop als je iets aanschaft bij een van de gespecialiseerde kortingwebsites zoals Groupon en Voordeelvanger.nl Dat is dus extra korting!

Een kortingscode is de Nederlandse term voor hetgeen dat in Amerika meer bekend is als “coupon”. Het stamt dan ook af van de originele papieren tegoedbon. Een kortingscode is echter een online versie hiervan. Door de code in te voeren bij het afrekenen van je bestelling bij een online webwinkel krijg je het product zonder verdere betaling of extreme korting. Andere voordelen die gebruikelijk zijn bij het verzilveren van een code is gratis bezorging of het krijgen van een bonusproduct. Kortingscodes zijn tegenwoordig veelal gratis. Het doel is voor de producent dan ook niet om per se winst te maken, maar vooral om meer consumenten te lokken en aandacht te creëren voor een product of webwinkel. Die extra naamsbekendheid betaald zich later vanzelf uit. Omdat de kortingen zo aantrekkelijk zijn, zijn deze vaak ook zeer tijdelijk van aard of er is een limiet in het aantal keer dat deze kan worden ingevoerd.Tezamen biedt het in ieder geval een uitgelezen mogelijkheid voor consumenten om geld te besparen op aankopen die ze anders toch wel hadden gedaan. Of dit nu hetzelfde product was, of een substituut in dezelfde categorie. Het is daarom raadzaam dat men een oog open houdt voor dergelijke codes om er zo voordeel mee te doen.

Voordeel hier is dat er meerdere sites zijn die dit soort codes verzamelen. Er is er echter één dit verder gaat: Euroclix biedt namelijk altijd een overzicht van lopende kortingscodes, maar heeft een verdergaande samenwerking met duizenden webshops. Daardoor hebben zijn voor hun leden vaak exclusieve kortingscodes. Ook geven ze korting in de vorm van cashback bij enkele van de beste webwinkels, waaronder overigens ook enkele kortingwebsites zoals Groupon en Voordeelvanger. Dan krijg je dus korting van Groupon, en van Euroclix nog eens korting over het restbedrag. Geniaal! Aanmelden bij Euroclix is gratis, vrij van verplichtingen, en je krijg direct al een aanmeldbonus van 150 clix. Je spaart bij Euroclix namelijk clix, en die worden meer waard naarmate je meer hebt gespaard. Die 150 clix is omgerekend een inschrijfbonus van €2,55, en kan al binnen enkele klikken van jou zijn.

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!