Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Geld besparen op alles? Alles is mogelijk! | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen kan op alles. Ja echt, je kan overal wel geld op besparen. Soms moet je alleen even weten hoe. Vaak heb je aan een simpele tip of truc genoeg, en vraag je jezelf achteraf af waarom je daar niet zelf op gekomen bent. Maar dat geeft niet, want er zijn ook zoveel manieren om te bezuinigen dat het onmogelijk is om alle kennis in pacht te hebben.

De beste manier om op werkelijk alles te kunnen besparen is cashback shoppen. Cashback betekent letterlijk “geld terug”. En wanneer je online winkelt (shoppen) kan je altijd gebruik maken van speciale cashback sites. Die geven jou geld terug op aankopen bij de webshops en online winkels waarmee ze samenwerken. Dit kan oplopen tot 15% terug op je aankoop. Je krijgt het niet direct al korting, maar apart uitgekeerd op je saldo van de cashbacksite. Dit kan je dan later overboeken naar je bankrekening, waardoor je per saldo korting hebt en dus bespaart op je aankoop. Het mooiste is echter dat de beste cashbacksite Euroclix samenwerkt met duizenden webshops, waaronder de allergrootste als Bol.com, Wehkamp, Fonq, Coolblue, Zalando, Bonprix en nog veel meer! En bij dit soort webwinkels kan je werkelijk alles kopen. Bovendien biedt het nog aanvullende gemakken zoals:

  1. thuisbezorging (je hoeft de deur niet uit),
  2. gratis retourneren (niet goed geld terug),
  3. verzekering op je aankoop vanuit de wet Koop op Afstand,
  4. online kan je makkelijker verschillende winkels en producten vergelijken (nog meer besparen).

De reden dat je de cashback krijgt is overigens relatief simpel: de cashback site verdient er namelijk zelf ook geld aan! Zij krijgen namelijk wanneer jij iets koopt via hun link een vergoeding. En omdat ze je hiertoe dus willen aanmoedigen geven zij een deel van hun verdiensten terug aan jou. Zo winnen jullie allebei. Aanmelden is gratis en bovendien geheel vrijblijvend, en bij Euroclix (de beste cashback site van Nederland) krijgt je bij aanmelding zelfs al €2,50 cadeau! Deze site is de beste omdat ze met de meeste en beste webshops samenwerken, maar ook omdat ze hogere cashback geven dan andere websites. Bij Euroclix kan je daarbij ook op verschillende manieren geld bijverdienen, zoals het maken van enquêtes en lezen van mailtjes.

Zoek je nog meer manieren om te bezuinigen. Kijk dan in ons bespaarplan. Deze handige checklist geeft jou stapsgewijs tips om voor alle voorkomende kostenposten te verlagen die je in een normaal huishouden tegenkomt. Ook bijvoorbeeld hoe je kan besparen op autokosten, telecom, energie, verzekeringen en nog veel meer!

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!