Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Geld besparen op je autoverzekering? 3 gouden tips | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen op je autoverzekering slim want het is een dure verzekering. Zeker als je een wat nieuwere of duurdere auto hebt, of wanneer je om een andere reden een hogere premie hebt. Denk aan je leeftijd, woonplaats of je rijervaring of geschiedenis met bekeuringen en schades. Dit kan allemaal meespelen. En ook al vallen al die zaken mee, dan nog betaal je duizend(en) euro’s per jaar aan de verzekering! Daarom is het een goed idee om op deze kostenpost te besparen, en geven wij graag de drie beste manieren waarop je dit kan doen. De een is overigens niet per se beter dan de ander, de beste deal vinden kan namelijk best wat werk kosten.

1. Vergelijken

Vergelijken is een van de meest voor de hand liggende manieren van besparen. Vergelijkingssites zijn enorm waardevol omdat je daar heel overzichtelijk prijzen en voorwaarden tegen elkaar kan afzetten van een groot aantal aanbieders. Let echter wel goed op want de voorwaarden kunnen nogal verschillen en de vergelijkingssites zijn vooral ingericht om naar prijs te kijken. Maar slechts de goedkoopste verzekering nemen is niet altijd wijs, want krijg je schade en je dekking is niet goed dan ben je veel duurder uit. Sommige vergelijkingssites kijken wel naar prijs-kwaliteit, maar dan nog moet je jezelf afvragen, wat is kwaliteit? Ook werken vergelijkingssites niet altijd samen met alle aanbieders.

2. Consumenten collectief

Consumenten collectieven zijn verenigingen van consumenten die samen groot inkopen bij bedrijven. Daardoor kunnen ze kortingen afdwingen en betere voorwaarden. Dit doen ze voor veel zaken zoals energie en telecom, maar ook voor verzekeringen zoals die voor je auto. Een van de beste spelers op dit vlak is United Consumers. Zij beginnen ook met een vergelijking van verzekeraars zoals je dat zelf zou doen maar bieden dan nog eens 5% extra korting bovenop die lage prijs. Let wel op, consumenten collectieven werken niet altijd samen met alle verzekeraars.

3. Zelf verzekert

Wil je gewoon direct weten wat de goedkoopste autoverzekering is? In veel vergelijkingen komt Zelf verzekert hoog op je lijstje te staan. Zelf verzekert doet er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Dus geen dure commercials op televisie of op de radio. Geen torenhoge gebouwen op dure locaties. En omdat zij besparen, bespaar jij ook! Zonder dat dit ten koste gaat van de dekkingen of van de snelle service. Ze hebben overigens ook veel andersoortige verzekeringen waarvan je hier het overzicht kan vinden.


Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!