Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Geld besparen met winkelen? Ga cashback shoppen! | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen op winkelen? Koop je veel kleding dan? Niet gek hoor, want het is natuurlijk heel erg leuk om je mooi aan te kleden en er leuk uit te zien. Wanneer je echter bij de mode wil blijven of het misschien stiekem een beetje verslavend vind om nieuwe dingen te kopen, dan merk je dat wel in je portemonnee! Ook wanneer je kinderen hebt weet je maar al te goed hoe duur kleding is, net als alle toebehoren zoals accessoires, schoenen, sokken, sjaals, jassen en tassen. Laat staan armbanden en kettingen. Maar wat nou als we je vertellen dat je tot 15% kan besparen op al deze artikelen? (en op alle andere dingen die je online bestelt)

 Als we zeggen geld besparen dan bedoelen we dat je geld terug kan krijgen op al je aankopen. Cashback heet dat. Wanneer je lid bent van een speciale cashback site kan je namelijk zomaar tot 15% terugkrijgen op al je bestellingen bij de webshops waarmee de cashback site samenwerkt. Gewoon zonder verplichting, en lid worden is bovendien gratis! Zeker bij de beste site van Nederland (Euroclix) is dit interessant, want je krijgt niet alleen direct al €2,50 startbonus op je account gestort, maar Euroclix werkt ook nog eens samen met liefst meer dan 2400 webshops. En niet de kleintjes, nee ook namen als Bol.com, Zalando, Hunkemoller, Wehkamp, Bon Prix, de Bijenkorf, Miss Etam, Nike Store, Shoeby, Clarks, Jack & Jones, Forever 21, G-Star, Vero Moda, Swarovski en ga maar door.

Je vraagt je vast af waarom je dan eigenlijk geld terug krijgt? Simpel: de cashback site krijgt voor elke bestelling bij deze partner webshops zelf een vergoeding. En dus willen ze dat je zo vaak en zoveel als maar mogelijk jouw aankopen doet via hun site. Dat is namelijk voorwaarde om hun geld te krijgen. Om dat te bemoedigen delen ze een deel van hun inkomsten met jou, dat is het geld dat je terug krijgt. Dit krijg je apart gestort op het saldo van de cashback site, en kan je vervolgens laten overmaken naar je bankrekening. Je krijgt het dus niet direct als korting verrekend op je betaling, maar indirect is het gewoon een goede korting. En het mooie is dat je die altijd krijgt, ook al zijn je aankopen al in de aanbieding, dat geeft niet. Naast de extra korting krijgen leden van Euroclix ook extra exclusieve aanbiedingen, die voor andere mensen niet gelden. Nog meer extra korting!

Je snapt overigens wel dat Euroclix niet met 2400 webshops samenwerkt die enkel kleding en aanverwanten verkopen (mode). Daar zitten ook heel veel andere webshops tussen, waar je ook korting kan krijgen! Denk aan elektronica, reisbureaus, telecomproviders, warenhuizen (Bol.com, Coolblue), tijdschriften, boeken, Goede Doelen, energieleveranciers… het houdt niet op. Maar je gaat uiteraard niet 2400 webshops uit je hoofd leren. Daarom kan je een simpele toolbar installeren, die je een seintje geeft dat je korting kan krijgen. Dan vergeet je nooit meer waneer je geld terug kan krijgen.

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!