Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Creatief geld besparen: deze manieren ken je nog niet! | Tips-GeldBesparen.nl

Creatief geld besparen? Creatief betekent dat je oplossing bedenkt voor problemen waar je tegenaanloopt, of eigenlijk beter nog: dat je proactief nieuwe kansen ziet om dingen beter te doen. We denken bij creatief vaak aan kuns en dergelijke maar dat hoeft dus niet. Het is echter lastig om creatief te zijn als je niet weet waar je moet beginnen. Dan helpt het als iemand anders je net even de goede richting wijst. Dat doen wij op deze website, want wij geven gratis tips over allerlei manieren van geld besparen. In totaal kan je met onze tips veel meer dan achtduizend euro per jaar besparen, ja inderdaad €8000 per jaar!

Creativiteiten betekent dus zoveel als problemen oplossen. Gezien je op deze site bent gekomen nadat je hebt gegoogled naar “geld besparen” zou het dus kunnen zijn dat daar je probleem zit, al hopen we dat niet. Er zijn namelijk veel teveel mensen in Nederland die zich zorgen maken over geld. Er zijn namelijk liefst 626.000 huishoudens die in ons kikkerlandje onder de armoedegrens leven, dat zijn dus echt heel veel mensen! En zoals we eerder al eens hebben beschreven in onze blog kan stress om geld heel slechts zijn voor je gezondheid! Het is dan ook onz missie om mensen te helpen om meer uit hun geld te halen. Meer uit je geld halen, minder zorgen.

Speciaal daarvoor hebben we een bespaarplan gecreeerd. Daarin hebben we al onze tips en bespaarmethoden verzameld in een handig overzicht. Per uitgave die je terugvindt in elke gemiddeld huishouden krijg je de keuze uit 1 of meerdere bespaarmogelijkheden. Welke methode je inzet is helemaal aan jouw voorkeuren en situatie. We weten in ieder geval zeker dat ze allemaal werken, want we hebben ze zelf met succes uitgeprobeerd.

Belangrijk om te weten overigen is dat we altijd kritisch kijken naar de tips die we geven, en methoden die we aanbevelen. Uitgangspunt voor ons is namelijk altijd dat je er wel mee moet kunnen besparen, maar niet tegelijkertijd met in hoeft te leveren op kwaliteit. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die alleen nog maar de goedkoopste producten meenemen in de supermarkt en de lekkere dingen achterwege laten. Of mensen die niet meer een dagje weg gaan of nooit meer iets buiten de deur eten. Dat is nu juist zonde. Het leven moet wel leuk blijven, en op een houtje bijten dat zou niemand moeten hoeven doen. Enkel een kritische blik en onze tips leiden vaak al tot flinke besparen, waarmee we je juist aanmoedigen ook iets leuks te doen!

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!