Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Geld besparen als groot gezin | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen als groot gezin neemt de nodige uitdagingen met zich mee. Er zijn namelijk meermensen die geld uitgeven en bepaalde dingen belangrijk vinden. Daarmee kan je het er nog wel eens over oneens zijn waarop je wil bezuinigen, op de momenten dat je krap zit. De vrouw vind Fox Sports niet zo nodig bijvoorbeeld, maar de man die denkt daar dan weer heel anders over! Kinderen hebben überhaupt nog weinig notie van de waarde van geld, en willen wel meedoen met hun klasgenootjes aan de nieuwste rage. Daarmee is je inkomen vaak voordat het op je rekening staat al grotendeels uitgegeven, zo niet meer dan wat er binnenkomt. Dan moet je dus op elke cent letten.

Op de centen letten geeft helaas ook veel stress. Je kan letterlijk ongelukkig worden van geldzorgen. Daardoor gaan mensen vaak ook irrationele beslissingen maken om maar meer in de portemonnee te houden. De makkelijkste een daardoor meest aanlokkelijke consumptiebeperkingen zitten daarbij vaak in de “luxe” uitgaven. Denk aan de lekkere dingen die vaak het meest kosten van je boodschappen, een avondje naar de bioscoop of een lekker dagje naar een pretpark. Natuurlijk is het simpel om dit te laten om zo je poen op zak te houden, maar dan wordt het er ook niet leuker op.

Wij weten dat helaas toch veel mensen in deze valkuil stappen. Niet gek hoor, want je kan zelf ook niet bedenken hoe je het beste kan besparen. Er zijn ook zo verschrikkelijk veel manieren, daar kom je nooit op! Daarom hebben wij deze site gemaakt: we verzamelen allerlei tips waarvan iedereen gratis gebruik mag maken. Geheel kosteloos dus, wij zijn allang blij dat we iets kunnen bijdragen aan jouw geluk door op zijn minst een beetje je zorgen over financiën weg te nemen.

Maar hoe ga jij je weg vinden in al die tips? En hoe weet je welke het beste bij jou passen? Er zijn een aantal wegen die je kan bewandelen: Zo zie je bovenaan deze pagina een top 5 van meest populaire besparingen, die de bezoekers van deze site dus het meeste gebruiken. Waarschijnlijk zijn die dus laagdrempelig en/of het meest relevant. Dat is dus al een goede start. Daarnaast kan je alle manieren ook rustig doornemen in ons bespaarplan. Daarin hebben we al onze aanbevelingen verzameld en op een rijtje voor je gezet. Per kostenpost van een gemiddeld Nederlands huishouden vind je terug welke methoden er zijn om die kosten te verlagen. De derde route is het lezen van de verschillende blogartikelen, die vind je terug op de homepage. En welke route je ook neemt, onthoud: alle tips zijn gratis en vrijblijvend, je mag zelf weten welke je wel of niet toepast. Heb je voor ons nog suggesties? Dat horen we graag!

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!