Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Slim geld besparen? Vind hier de slimste manieren! | Tips-GeldBesparen.nl

Slim geld besparen is lastig. Mensen die geld willen besparen doen dat namelijk veelal niet voor hun lol, maar moeten dit doen omdat ze financieel met de rug tegen de muur staan. Dat is geen prettig gevoel en ook niet het goede startpunt om eens goed naar je inkomsten en uitgaven te kijken. Je zal er namelijk achter komen dat het echt niet zo makkelijk is om minder uit te geven, en dat je wellicht al een stuk meer uitgeeft dan je vooraf had verwacht of gehoopt. Dat komt doordat er heel veel zaken zijn die je ongemerkt koopt.

Met die stress is het lastig om weloverwogen keuzes te maken. Vaak gaan mensen lukraak dingen wegstrepen en op de verkeerde moment hun portemonnee dicht houden. De ogenschijnlijk snelste besparingen zijn namelijk vaak de meer “luxe” artikelen en uitgaven. Denk hierbij aan een extra mooi stuk vlees voor bij het avondeten, die dure wijn erbij, maar ook een dagje naar een pretpark of een avondje uit. Ook tijdschriften en extra tv zenders worden vaak als eerste opgezegd. Dat snappen we wel, maar je maakt het er zo niet leuker op. Daarom hebben we op deze website enkel bespaartips gezet waarmee je op een intelligente manier bespaart. Er zijn namelijk best veel manieren om kosten te verlagen die zo simpel en voor de hand liggend zijn, dat je er zelf niet op zou komen. Daarbij kan je natuurlijk ook niet alles weten. Slim zijn kan ook betekenen dat je naar andere luistert om te profiteren van hun kennis. En wij delen onze kennis maar al te graag met jou!

Onze tips beperken zich niet tot een bepaalde soort kosten. Eigenlijk alle kostenposten die een gemiddeld Nederlands huishouden kent passeren bij ons wel de revue. Zowel de vaste lasten als de kleine losse uitgaven. En alle tips die we je aanreiken kan je direct, online regelen door simpelweg door te klikken naar de website waarmee we samenwerken. We hebben echter zoveel tips voor je verzameld dat we snappen dat het lastig is daarin zomaar je weg te vinden. Alle bespaarmanieren vind je daarom terug in ons bespaarplan, waarin we ze per categorie onder elkaar hebben verzameld. Zo heb je een helder overzicht van alle opties en kan je zelf een keuze maken welke methode bij jouw situatie past. Zo snugger en pienter ben je vast wel. In totaal kan je daarmee per jaar tot wel €8.245,- besparen!

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!