Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Cashbackworld ervaringen / review: is deze site betrouwbaar?

Cashbackworld is een cashbacksite zoals elke andere. Of toch niet, want de site en alle voorwaarden lijken zelfs vele malen beter dan hun Nederlandse concurrenten. Cashback World is namelijk een grote internationale partij. Maar om maar direct een voorschot te nemen op de conclusie van deze review: deze site en het bedrijf erachter is PURE OPLICHTING. De enige echte beste cashbacksite in NL is Euroclix!

Er zijn namelijk heel veel reviews online te vinden over zogeheten ponzi schema's en multilevel marketing oplichterij door het bedrijf Lyoness. Fraude dus, waarbij met name aan de bedrijven kant veel geld wordt weg gesluisd. Ze zeggen dat ze met winkels samenwerken en daar cashback geven, terwijl dat in feite helemaal niet het geval is.

Daarnaast zijn er door leden veel ervaringen gedeeld die nogal vreemde praktijken aan het licht brengen zoals het niet uitbetalen en slechte of gewoon onaardige klantenservice. Kortom: er zijn meerdere redenen om te vermoeden dat er iets niet pluis is, dus raden we je ook zeker aan om zover mogelijk weg te blijven bij deze site!

Toch jammer, want als je het verhaal lees klinkt het allemaal zo mooi: een moderne cashback website, die prima kortingen geeft bij vooral heel veel webwinkels (maar dat blijkt dus vaak een leugen). Daarnaast een goede app waarin je ook alles kan doen + een cashbackcard waarmee je ook in normale winkels kan betalen. Het lijkt te mooi om waar te zijn, en dat is het dus ook.

Niet gek dus dat deze site al in meerdere landen is verboden, waaronder in Noorwegen. Daar zijn ze ook officieel door een rechter veroordeeld. Maar wel een kleine kanttekening. Niet zozeer het aanbieden van cashback is als zodanig bestempeld als fraude, maar juist de kant waar ze nieuwe winkels ronselen. Die moeten geld betalen om mee te doen.

Dus: het is niet direct onveilig om je aan te melden als je alleen meedoet voor de cashback, want dan kan je niks verliezen. Alleen blijf je wellicht met lege handen achter. De daadwerkelijke cashback blijkt bovendien niet de 5% te zijn die ze beloven maar eerder iets rond de 2% Dat is stukken minder dan je kan verdienen bij Euroclix.


Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!