Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Methode Besparing
Cashback € 1000,-
Tanken met korting € 150,-
Energie vergelijken € 390,-
Sim Only vergelijken € 140,-
Mobiel vergelijken € 180,-
TV-internet-bellen vergelijken € 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Altijd extra korting bij alle webshops?!

Altijd extra korting op alle webshops, op al je online aankopen, snel en gratis, zonder enige moeite, bovenop lopende acties, tot makkelijk 15 procent? Dat klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn toch? Vinden wij ook, maar dat betekent niet dat het niet waar is, want het kan namelijk wel. Het is zelfs helemaal niet ingewikkeld om op deze manier geld te besparen.

Dit fenomeen heet cashback shoppen . Zoals de term eigenlijk al een beetje zichzelf uitlegd is het principe dat je geld terug krijgt. Er zijn gespecialiseerde sites, ook wel spaarprogramma's genoemd, die jou geld terug geven als je via hen iets koopt bij een webshop waar zij mee samenwerken. Dat is ook niet voor niets, want ze hebben er baat bij als je dingen koopt bij hun partners: ze krijgen er zelf namelijk ook geld voor!

Spaarprogramma's zijn namelijk eigenlijk marketing bedrijven. Zij brengen via hun kanalen de producten en acties van hun partners onder de aandacht bij hun leden. En elke keer als die leden, waaronder jij, via het spaarprogramma iets kopen dan krijgen ze daar een vergoeding voor. Je kunt je voorstellen dat de spaarprogramma's er dus bij gebaat zijn om jou te motiveren om, wanneer je iets koopt, dat in ieder geval via het spaarprogramma te doen. En het enige dat je daarvoor anders hoeft te doen is naar de webshop te surfen via een link op de site van het spaarprogramma en verder niks.

Het aller mooiste is dat de de spaarprogramma's die wij hier voor je op een rijtje hebben gezet samenwerken met duizenden webshops. En dan niet de louche websites, nee juist alle grote spelers zoals bijvoorbeeld BOL.com, Zalando, HEMA, FONQ en nog veel meer. Dat betekend dat je dus nog steeds dezelfde dingen kunt kopen bij dezelfde webshops zoals je dat altijd al deed, maar dan goedkoper. En omdat je tegenwoordig bijna alles online kunt kopen (kleding, schoenen, eten, boodschappen, toiletartikelen, sportartikelen, bloemen, kaarten, DVD's, cadeautjes en ga zo maar door), kun je dus op al jouw aankopen geld besparen. Online shoppen is sowieso een wijs plan, omdat je naast deze extra korting ook veel makkelijker prijzen kunt vergelijken en minder geneigd ben om impulsaankopen te doen.

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!