Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Geld Besparen doe je zo! €7937,- aan Simpele Besparingen en Tips

Geld besparen de je zo: lees al onze tips goed door en kies zelf welke manieren bij jouw voorkeuren en situatie passen. 

Wil jij besparen, of moet je zelfs bezuinigen? Er zijn genoeg aanleidingen om hierover na te denken. Het goede nieuws is in ieder geval dat wij je de helpende hand willen bieden. Er zijn namelijk heel veel manieren van besparen waarvan je waarschijnlijk nog niet afwist. Niets om je voor te schamen, je kan daar zelf vaak namelijk niet zomaar opkomen. Daarom verzamelen we rondom dit onderwerp op deze website allerlei tips en handige weetjes.

Daarbij hebben we wel een belangrijke voorwaarde: we willen alleen manier manieren van besparen bespreken waarmee je niet inboet op de leuke dingen in het leven. Bezuinigen is vaak al vervelend genoeg. Op zichzelf, of gezien de situatie waardoor het noodzaak is. Hoe dan ook, iedereen kan bedenken om minder lekkere dingen te kopen bij de supermarkt of niet dat dagje naar een pretpark te gaan. Maar dat moet echt het laatste zijn waar je op beknibbelt wat ons betreft!

Nee, wij reiken je alleen tips aan waarmee je op een slimme manier meer in je portemonnee houdt, maar gewoon minder betaalt voor hetzelfde, of in ieder geval zonder verschil in kwaliteit te merken. Geregeld je abonnementen op tv, internet, bellen, mobiele telefonie of (zorg)verzekeringen vergelijken en overstappen als je een betere prijs kan krijgen bijvoorbeeld. Of cashback shoppen, waarmee je bij meer dan 2000 webshops tot 15% korting krijgt, bovenop acties en aanbiedingen! Ook bij bijvoorbeeld Bol.com, Wehkamp, Hema.nl en nog veel meer. 

Als je al onze tips wil lezen raden we je aan om ons bespaarplan te bekijken. Daarin zijn alle manieren overzichtelijk per categorie verzameld. Kan jij rustig bepalen welke wel of niet van toepassing zijn. Je moet helemaal zelf kiezen wat je wel en niet wil gebruiken, maar met een mogelijke besparing van bijna achtduizend euro denken we dat je er wel uitkomt :-)

Tue, 23 January

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook