Besparen met consumentencollectieven

... is makkelijker dan je denkt en bovendien zeer aantrekkelijk. Collectieven nemen jouw namelijk werk uit handen en kunnen je meer besparen dan dat je als consument in je eentje voor elkaar krijgt.

Deel besparen met consumentencollectieven op Facebook

Consumentencollectieven

Een consumentencollectief is een georganiseerde samenwerking tussen een groep mensen, met als doel om gezamenlijk producten of diensten in te kopen waarmee een kwantum korting kan worden afgedwongen. Leden van het collectief krijgen daarmee dus korting, ten opzichten van de reguliere prijs voor particulieren. Gezien de grootte van de collectieven verworden deze op zichzelf vaak tot een organisatie. Meest voorkomende producten zijn te vinden in de categorie vaste lasten. Denk aan energie, telecom, verzekeringen en andere abonnementen.

Meedoen aan een collectief behoort in principe gratis te zijn. De kosten verbonden aan het organiseren van een collectief worden in principe altijd terug verdient door deze te verdisconteren in de geboden kortingen. Is meedoen niet vrijblijvend en gratis, dan is dat een rode vlag en moet je jezelf er zeker niet aan branden om van een dergelijk collectief lid te worden! De keuze is altijd aan jou of je meedoet aan acties of ingaat op bepaalde aanbiedingen. Dat mag geen verplichting zijn als je jezelf inschrijft. Het moet jou namelijk wel een voordeel opleveren ten opzichte van je huidige abonnementen / kosten. Is dit niet het geval, dan blijf je simpelweg bij je huidige aanbieder.

Om je op weg te helpen beschrijven we hieronder twee van de beste consumentencollectieven van dit moment: UnitedConsumers en Sloop de Crisis. Beide zijn in onze ervaring betrouwbaar en leveren je een bewezen besparing op. Lees hieronder verder:


UnitedConsumers

Dit is toch wel een van de meest bijzondere en populaire collectieven. Want naast alle voor de hand liggende producten zoals energie en verzekeringen, bieden ze je ook korting aan op tanken. Met een gratis tankpas krijg jij 6 cent korting op zowel benzine, diesel en gas. Ook op super en plus varianten daarvan. Verder bieden ze je ook korting op je zorgverzekering, autoverzekering, energieleverancier, en GSM abonnement. Je dient jezelf aan te melden voor de verschillende producten, via hun website.

geld besparen met consumentencollectieven unitedconsumers


Sloop de Crisis

Een vergelijkbaar collectief met UnitedConsumers. Ze bieden niet een tankpas met korting maar daarentegen wel korting op TV, Internet en Bellen abonnementen en overige schadeverzekeringen, naast ook de korting op energie, zorgverzekering, mobiele telefonie en autoverzekering. Wanneer je lid wordt ontvang je per e-mail de geldende aanbiedingen.

geld besparen met consumentencollectief sloop de crisis