Geld besparen op verzekeringen

Wij Nederlanders zijn kampioen verzekeren. Dat is niet zomaar, want je voorkomt er een hoop narigheid mee. Maar al die verzekeringen bijeen genomen kosten wel veel geld...

Deel geld besparen op verzekeringen op Facebook

Zelf Verzekert

Als je geld wil besparen op verzekeringen gaat het om meer dan prijs alleen. Je wil namelijk nog wel goede polisvoorwaarden hebben.

Zelf Verzekert doet er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Dus geen dure commercials op televisie of op de radio. Geen torenhoge gebouwen op dure locaties. En omdat zij besparen, bespaar jij ook! Zonder dat dit ten koste gaat van de dekkingen of van de snelle service. De verzekeringen die ze aanbieden vind je in het overzicht hieronder.

Geld besparen verzekeringen

Zorgverzekering

Als je geld wil besparen op je zorgverzekering raden we je aan om onze speciale pagina over zorgverzekeringen door te lezen. Een zorgverzekering is anders dan alle andere verzekeringen omdat het hier zorgkosten betreft, en daarmee dus je eigen gezondheid.

Het is belangrijk om goed na te denken over je zorgverzekering omdat je een goede dekking moet hebben die past bij het zorgbeeld dat jij nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan het hebben van een bril/lenzen of andere zaken die niet altijd binnen je basispolis zitten zoals extra fysiotherapie, kraamzorg, of dure medicatie bij chronische ziektes.